Elster Mannenkoor
Selecteer een pagina

Wat leuk dat je onze site even bezoekt!

Het koor is opgericht in februari van 1968 als Christelijk mannenkoor. We zingen dus alweer meer dan 50 jaar samen.
De mannen wilden echter al snel ook niet Christelijk repertoire zingen. Geheel volgens de tijdgeest werd het Christelijk geschrapt. Momenteel hebben we een bibliotheek met meer dan 500 liederen. Zo’n breed repertoire nodigt uit om meer te doen dan een standaard mannenkoorconcert te geven. Zo zijn we te horen geweest in producties van Theater “De Plaats” en tijdens een kindervoorstelling van “KWATTA”, maar ook tijdens de lintjesregen en de Dodenherdenking. Als het kan zingen we op een feestje, als het moet zingen we tijdens een rouwdienst.

We zingen samen omdat we genieten van de klank die ontstaat als je vierstemmig zingt in een mannen groep.

Als jij dat ook eens wilt meemaken, kun je gewoon  komen luisteren als  we repeteren. Wij zorgen dan dat er een map met liederen voor je klaar ligt.  Want de ervaring heeft ons geleerd dat meezingen nog leuker is dan luisteren.

We repeteren altijd op maandag tussen 20:00 en 22:00 uur in “Onder De Toren”aan de st. Maartenstraat in Elst.  Kun jij ook niet zingen?  “Goh, dat dacht ik ook”.

Je bent meer dan welkom.

Als je je even aanmeldt op de contactpagina zorgen wij dat we je komst hebben voorbereid.

Tot maandag!

Na een pauze van twee jaar waren we er weer!   Bij de 4-daagse in Nijmegen!

Niet alleen voor de lopers was het afzien. Het was echt warm en we hebben de nodige liters water weggedronken! Ondanks het schrappen van de eerste loopdag in verband met de hitte, was er voor ons nog genoeg te doen.

Effe blauwe t-shirts, bleken bij thuiskomst ineens witte kringen te vertonen!?

Hier onder een foto van vader Henk en zoon Joseppe.

Op de Wedren genomen op de 1e inschrijfdag

Vanaf 1 april is Mariette Effing onze nieuwe dirigent. Wil je meer over haar weten? Ga dan naar:  www.koorenzo.nl